Clickattack Chatbot

Mnoge tvrtke oduvijek su osjećale potrebu za dostupnim agentima koji će odgovarati na pitanja kupaca i pružati informacije o proizvodima i uslugama. Odgovor je stigao u obliku pouzdanog Chatbota, koji pruža potrebne informacije na jednostavan i ležeran, ali učinkovit način.

Tvrtke koje u svom poslovanju koriste ovu tehnologiju imaju neizmjerne koristi. Nadzorna ploča „Analytics“ vam može pružiti informacije o najčešćim odgovorima korisnika u Chatbotu, pa čak i podatke o interesima korisnika, a te se informacije mogu primijeniti prilikom promocija, odgovaranja pitanja, targetiranja prema geolokaciji i još mnogo toga.

Chatbotovi spremno podržavaju bilo koji aspekt poslovanja, a dizajnirani su tako da pružaju najbolje komunikacijsko iskustvo i oponašaju međuljudsku komunikaciju. Pružaju trenutne i točne informacije putem aplikacija za razmjenu poruka koje krajnji korisnici već koriste, kao što su Viber i Facebook Messenger, ili web stranica.

Što Vam ClickAttack može ponuditi?

ic_long_range@2x Pripremu tekstova i Chatbot logike. Naši Chatbotovi su dizajnirani na način da stvore osjećaj razgovora sa stvarnom osobom.

 

ic_long_range@2x

Razne kanale. Pružamo vam mogućnost da Chatbotove integrirate s raznim kanalima poput Vibera, Facebooka, Skypea i Telegrama.

ic_long_range@2x

Analizu podataka. Možemo vam pomoći da upoznate svoje kupce analizirajući njihove odgovore i vidjeti koji dio vašeg poslovanja vaše kupce najviše zanima.

ic_long_range@2x

Broadcast poruke. Chatbot admin može slati poruke svakom mrežnom korisniku u svakom trenutku i informirati svoje kupce o trenutnim događajima.

ic_long_range@2x

Opciju preuzimanja razgovora od strane agenta korisničke podrške. Budući da ni Chatbotovi nisu savršeni za svaki problem i za svaku situaciju, nudimo vam opciju koja omogućava agentu korisničke podrške da prekine komunikaciju između kupca i Chatbota te preuzme kontrolu nad razgovorom. To Vam može biti zaista korisno u slučaju da se kupac i Chatbot ne slažu baš najbolje.

ic_long_range@2x

Multimedijalne poruke. Nudimo vam prilagodbu poruka u raznim oblicima. Umjesto slanja običnog teksta, Vaš Chatbot krajnjim korisnicima može slati personalizirane, multimedijalne poruke.

ic_long_range@2x

Održavanje i podršku. Pružit ćemo Vam profesionalnu podršku za Chatbotove, kako bismo vaše poslovanje i iskustvo vaših kupaca učinili još boljim.

Unaprijedite interakciju korištenjem chatbota

Prepustite Chatbotovima interakciju s vašim kupcima – oni su efikasni kao računala, a u razgovoru ležerni poput pravih ljudi.

Pošaljite upit

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Petrovaradinska 7
10000 Zagreb, Hrvatska
Email: info.hr@clickattack.com

Saznaj više