Up-Selling

Jeste li znali da je upselling prodaja postojećim kupcima jednostavnija od prodaje novim kupcima? Upselling usluge omogućuju vam da prodate dodatne proizvode i usluge koje vaši kupci inače ne bi kupili – kao i da ostvarite dodatni profit!

Mogućnost prodaje postojećim kupcima od 60% do 70%

Istraživanja pokazuju kako se vjerojatnost prodaje novom potencijalnom kupcu kreće oko 5 do 20 posto, dok postoji 60 do 70 posto šanse da prodaju ostvarite usmjeravajući se prema postojećim kupcima. Naravno – logično je kako bismo puno radije kupovali od tvrtke kojoj već vjerujemo, nego od one s kojom nikad prije nismo poslovali.

ClickAttackov širok spektar upselling usluga

Pružajući veću vrijednost automatski gradite dublje odnose s kupcima. Vrlo je važno uspješno prilagoditi upselling usluge njihovim prethodnim preferencijama. ClickAttack može vam ponuditi širok spektar upselling usluga prilagođenih vašim poslovnim potrebama, ali i uslugama koje trenutno koristite!

Surađujte s nama

ClickAttack je premium oglašivačka mreža koja posluje kao lider u regiji jugoistočne Europe s ciljem da svojim klijentima osigura najbolje iskustvo mobilnog oglašavanja.

Kontaktirajte nas

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Petrovaradinska 7
10000 Zagreb, Hrvatska
Email: info.hr@clickattack.com

Saznaj više