E-mail Marketing

Jeste li znali da 72% korisnika radije prima promotivne materijale putem e-pošte? Iskoristite ovu činjenicu u svoju korist i pošaljite atraktivne e-mail marketinške kampanje koje će motivirati vaše kupce da se povežu s vašim brendom.

Dobar sadržaj e-maila otvara poruke, vaša moćna poruka zaintrigirat će kupce, a isporuka visokokvalitetnog, specifičnog sadržaja koji nosi vrijednost prodat će vaš proizvod ili uslugu.

Istraživanja pokazuju kako tvrtke mogu ostvariti stopu povrata ulaganja od 3800% za svaki dolar utrošen na e-mail marketing. Jasno je da e-mail marketing djeluje i da je isplativ kanal za oglašivače, a uz to omogućuje i temeljita izvješća nakon svake kampanje za poboljšanje buduće strategije.

 

Što vam ClickAttack može ponuditi?

ic_long_range@2x

Analizirajte reakcije publike. Ne morate tapkati u mraku. Upotrijebite uvid u statistiku i provjerite koliko ljudi otvara, sudjeluje i dijeli vašu e-poštu.

ic_long_range@2x

Segmentirajte primatelje. Pametno upravljanje kontaktima omogućuje slanje poruka na odabrane liste kontakata i slanje personaliziranih poruka pojedincima. A dokazano je da personalizirane poruke djeluju!

ic_long_range@2x

Testirajte različite mogućnosti. Usporedite dvije verzije kako biste utvrdili koji pristup najviše odgovara vašim potrebama, te tako odlučite kako ćete podesili sadržaj za svoje buduće kampanje.

ic_long_range@2x

Preporuke i usmena predaja. Preporuke su tvrtkama neizmjerno važne, a postoji vrlo malo marketinških oblika koji se tako lako dijele kao oni putem e-maila. Neka vaši kupci podijele vaše ponude i vijesti sa svojim prijateljima!

ic_long_range@2x

Pouzdane performanse na različitim uređajima. Odaberite neki od dostupnih atraktivnih e-mail predložaka iz naše baze u kojoj stalno možete pronaći nešto novo. Predloške možete prilagoditi svojim željama – dodajte im slike i tekst, testirajte izgled završne verzije i budite uvjereni kako će prilikom dostave vaš e-mail newsletter izgledati odlično na svim uređajima!

ic_long_range@2x

Umanjite napore. Kreiranje privlačnog e-maila ne mora oduzimati puno vremena. Izaberite neki od dostupnih e-mail predložaka – dodajte svoj promotivni tekst ili poruku i pošaljite svoju poruku svijetu!

ic_long_range@2x

Ostvarite najveći doseg i povrat ulaganja. Na svijetu je još 2017. godine postojalo oko 5 milijardi e-mail računa. Svaka osoba koju možete pronaći online ima barem jednu aktivnu e-mail adresu – tako da nema kanala s kojim možete ostvariti veći doseg!

Započnite s email newsletterima

Ako ne želite da vaše e-mail poruke završi u Spam folderima, došli ste na pravo mjesto. Osigurajte prostor u pristigloj pošti vaših kupaca uz pomoć ClickAttacka.

Pošaljite upit

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Petrovaradinska 7
10000 Zagreb, Hrvatska
Email: info.hr@clickattack.com

Saznaj više