Nagradni natječaji

Potreba za natjecanjem i želja za pobjedom ubrajaju se u osnovne ljudske nagone. Nagradni natječaji su izvrsna prilika da prikupite vrijedne korisničke podatke i da svojim kupcima istovremeno pružite priliku da iskuse svojih 15 minuta slave! Ako ljudima pružite priliku da osvoje vrijednu nagradu, zauzvrat će Vam odgovoriti na pitanja, podijeliti s Vama svoje osobne podatke ili čak platiti participaciju.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju, krajnji korisnici moraju uložiti malo truda. Potrebno je riješiti određeni zadatak, učitati sliku ili video, odgovoriti točno na pitanja, a zatim točan odgovor poslati na kratki broj. Pomoću nagradnog natječaja možete osvijestiti korisnike o postojanju vaše tvrtke i povećati svoju publiku.

Organiziranje nagradnih natječaja izvrstan je način da svojim korisnicima pokažete zahvalnost, jer su odabrali Vas. To je vrijedan način za nagrađivanja lojalnosti krajnjih korisnika i motiviranja istih za nastavak suradnje.

Što Vam ClickAttack može ponuditi?

ic_long_range@2x

Povećanje publike. Ako svojim kupcima ponudite dovoljno atraktivnu nagradu, odazvat će se u iznenađujuće velikom broju. Nagradni natječaji imaju vrlo visoku stopu odaziva publike i zasigurno će povećati vašu postojeću bazu kupaca.

ic_long_range@2x

Angažman postojećih kupaca. Svaka tvrtka ima neaktivan dio publike. To su kupci koji povremeno kupuju u vašoj trgovini ili su tamo redovito kupovali, ali već neko vrijeme nisu posjetili vašu trgovinu. Nagradni natječaj mogao bi ih motivirate da se reaktiviraju.

ic_long_range@2x

Povećanje prodaje. Činjenica je: promocije, natjecanja i darivanja motiviraju kupnju. Ako im pružite priliku za pobjedu, ljudi su spremni riskirati. Naravno, neće svi sudionici osvojiti nagradu, ali je vjerojatnije da će kupiti vaš proizvod, ako im date priliku da osvoje nešto vrijedno.

ic_long_range@2x

Razne kanale. Nagradni natječaj za Vas možemo provesti putem raznih kanala poput SMS-a, Voice-a, Chatbota i društvenih mreža. Naš iskusni tim spreman je pružiti Vam gotovo rješenje i pobrinuti se za uspješnu provedbu vaših nagradnih natječaja.

ic_long_range@2x

Povećanje dobiti. Obično je sudjelovanje u nagradnom natječaju besplatno za krajnje korisnike. Međutim, to ne mora uvijek biti tako! Ako krajnjim korisnicima naplatite sudjelovanje u nagradnoj igri, kampanja za Vas može biti posve besplatna, a možete čak i ostvariti višak.

Kreirajmo nagradne natječaje zajedno!

Nagradni natječaji mogu biti moćna marketinška strategija koja će od temelja promijeniti vaše poslovanje. Nadopunite svoju bazu podataka vrijednim korisničkim podacima i istovremeno kreirajte novu vrijednost za svoje kupce!

Pošaljite upit

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Petrovaradinska 7
10000 Zagreb, Hrvatska
Email: info.hr@clickattack.com

Saznaj više