Push Notifikacije

Ako čitate ovaj tekst, postoji 80% šanse da ga čitate na pametnom telefonu. I što je još važnije – svi online korisnici više od 50% vremena provode na mobilnim aplikacijama. Što vam govore ove brojke?  Možete li ih iskoristiti  za poboljšanje svijesti o vašem brendu i ispunjavanje poslovnih ciljeva? S ClickAttackom možete.

Održavanje ciljane publike u tijeku s poslovnim promjenama presudno je u svakom poslu, a Push notifikacije izvrstan su način za to. Kada se Push usluga integrira s vašom aplikacijom, omogućit će vašim kupcima da dobivaju najnovije informacije.

Ako ste prodavač i želite promovirati vrlo popularni proizvod koji se prodaje, ne postoji izravniji način od Push obavijesti. Na ovaj način odmah ćete obavijestiti određene korisnike o vašoj promociji, “guranjem” obavijesti na njihov pametni telefon.

 

Što vam ClickAttack može ponuditi?

ic_long_range@2x

Cijeli paket. ClickAttack tim pruža vam priliku da na jednom mjestu razvijete cijeli paket usluga: aplikaciju, uslugu Push obavijesti i mobilne kampanje.

ic_long_range@2x

Učinkovitost. Gotovo je nemoguće proći nezapaženo kad se vaš oglas pojavi kao obavijest na korisnikovom pametnom telefonu. Učinkovitost Push obavijesti slična je SMS marketinškom kanalu u smislu stope otvaranja poruke, kao i stope konverzije. No, ima i dodatnu vrijednost u odnosu na SMS kampanje – povezuje se izravno s vašom aplikacijom.

ic_long_range@2x

Zanimljive promo poruke. Naš kreativni tim osmislit će zanimljive poruke koje će potaknuti zanimanje vaše publike i reći svijetu ono što želite da zna. To će privući posjetitelje na vaše mrežne stranice ili izravno u trgovinu.

ic_long_range@2x

Automatizacija. Podijelite s nama svoje ciljeve oglašavanja, a naši algoritmi i naš tim pobrinut će se za ostatak. Na temelju prethodnih događaja i ostalih korisnih podataka, sustav će donijeti pametne marketinške odluke za vas.

ic_long_range@2x

Precizno targetiranje. Na temelju podataka koje su korisnici unijeli u aplikaciju možete odabrati svoju ciljanu skupinu. Kako bi ostvarili najbolje rezultate vašu poruku ćemo poslati pravoj skupini ljudi.

ic_long_range@2x

Obratite se ljudima na njihovom jeziku. Ako imate višejezičnu bazu kupaca možete lako prilagoditi poruke za njih. Iskoristite sve mogućnosti koje vam se pružaju!

 

Počnite koristiti Push notifikacije

Ako želite da korisnici vide vaš logotip sljedeći put kad im zazvoni upozorenje za obavijesti, pristupite ClickAttacku i saznajte kako primijeniti Push obavijesti.

Pošaljite upit

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Petrovaradinska 7
10000 Zagreb, Hrvatska
Email: info.hr@clickattack.com

Saznaj više