Do Yasenka proizvoda u par klikova

Kupovina zdravstvenih preparata ulazi u 21. stoljeće

Doba je kad čak i mandarine (da, ono narančasto voće) možete kupiti preko webshopa.

U današnje vrijeme gotovo je nezamislivo nemati online prisustvo. A kada ste već online i bavite se prodajom fizičkih proizvoda, uvođenje webshopa kao novog prodajnog kanala svakako je dobra ideja.

Troškovi izrade znatno su manji od otvaranje fizičke trgovine, no ako već imate klasičnu trgovinu, webshop će biti odličan dodatak za privlačenje i onih kupaca kojima se danas baš ne izlazi iz stana ili se nalaze kilometrima daleko i nisu u mogućnosti fizički vas posjetiti.

Zbog ubrzanog tempa života i različitih životnih navika nisu svi u prilici posjećivati trgovine u vrijeme radnog vremena, a webshop im omogućuje kupovinu vaših proizvoda u bilo koje doba dana ili noći.

Popust dobrodošlice u Yasenkinoj web trgovini

Tvornica lijekova, dodataka prehrani i kozmetike – Yasenka, već je prepoznata po svojoj kvaliteti, a uz ClickAttackovu pomoć uveli su i web trgovinu te na taj način omogućili svojim kupcima potpuno korisničko iskustvo.

Svi Yasenka proizvodi sada su dostupni iz udobnosti vašeg doma, kroz nekoliko klikova i to na četiri jezika: engleskom, hrvatskom, arapskom i slovenskom.

U znak dobrodošlice, prilikom online kupovine unesite kod: YASENKA i do 29.07. ostvarite 20% popusta na ukupnu kupovinu!

Proizvodi su podijeljeni po kategorijama kako bi vam omogućili što lakši pronalazak željenog proizvoda.

A ako se niste odmah odlučili kupiti, možete ih dodati na listu želja kao podsjetnik za buduću kupovinu.

Yasenka – Spaja sve što vrijedi

Vjerujemo kako će spoj Yasenke i ClickAttacka doprinijeti još većoj popularnosti Yasenkinih proizvoda, a vi požurite u njihov Webshop i iskoristite popust!

Prijavi se na Newsletter

Budi u toku sa najnovijim trendovima svijeta oglašavanja

Možda vas zanimaju i ovi članci

200+ Media Partnera

Kontakt

ClickAttack
Petrovaradinska 7
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon:+385 1 54 96 009
Fax:+385 1 54 96 049
Email: info.hr@clickattack.com

Saznaj više