Tilt Banner – Novi format ClickAttack mobilnih oglasa!

Zahvaljujući stalnom razvoju mobilnih tehnologija, nastale su nove mogućnosti za interakciju s korisnicima u mobilnom oglašavanju. Interaktivno mobilno oglašavanje nije novost na tržištu, no naše iskustvo pokazuje da su interaktivni HTML5 mobilni banneri daleko učinkovitiji i privlačniji kupcima nego ikada prije.

Zašto je ClickAttack najbolji izbor?

U našem portfoliju već se nalaze odlični primjeri mobilnih banner oglasa s različitim vrstama interakcija: shake (protresti uređaj), tap (dodirnuti zaslon), scratch (blago zagrebati zaslon), gamified (interaktivna igra) i brojni drugi. Takva vrsta oglašavanja omogućuje brendovima bolji i drugačiji angažman koji produžuje vrijeme koje korisnici provode s njima.

Što je tilt banner?

Nedavno smo predstavili novi format bannera, odnosno novu interakciju koja se može upotrebljavati u mobilnom oglašavanju – tilt / tilting. Riječ je o bannerima koje je potrebno nagnuti i koji upotrebljavaju akcelerometre unutar pametnog telefona ne bi li osjetili pokret i ubrzanje korisnika. Upravo ti banneri stvaraju zabavno iskustvo za korisnike te ih povezuju s brendom na kreativniji način s kakvim se još nisu susreli.

S ponosom možemo predstaviti već nekoliko kampanja koje su već uključivale ovu novu interakciju u njihovoj cjelokupnoj marketinškoj komunikaciji. Jedna od njih bila je i kampanja za Podravka čajeve – interakcija nagiba upotrijebljena je za bolji angažman s korisnicima na način da korisnici mogu simulirati pripremu čaja samo s naginjanjem telefona te izlijevanjem vode u šalicu. Postotak korisnika koji su odradili ovu interakciju, odnosno izlili vruću vodu u šalicu, iznosio je 30,62%, što čini ovu kampanju dobrim primjerom kako mobilni banneri mogu napraviti realnu simulaciju akcije putem interakcije s mobilnim uređajem.

Interakcija nagiba nudi više prilika za kreativno mobilno oglašavanje posebno kada je u pitanju razvoj gamified bannera.

Uvjerite se u odlične rezultate tilt bannera!

Mobile pruža bezbroj mogućnosti, a dosadni statični oglasi polako odlaze tamo gdje im je i mjesto – u prošlost. Dopustite nam da vam pomognemo osmisliti zanimljivu mobilnu kampanju s interaktivnim oglasima koji će podići vaš CTR na impresivnu razinu i staviti smješak na lica vaših korisnika. Kontaktirajte nas i uvjerite se zašto smo najbolji. 🙂

Prijavi se na Newsletter

Budi u toku sa najnovijim trendovima svijeta oglašavanja

Možda vas zanimaju i ovi članci

200+ Media Partnera

Kontakt

ClickAttack
Petrovaradinska 7
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon:+385 1 54 96 009
Fax:+385 1 54 96 049
Email: info.hr@clickattack.com

Saznaj više