Index.hr i ClickAttack od sada zajedno jači!

S ponosom predstavljamo najnoviji ulov u našoj oglašivačkoj mreži – Index.hr! Riječ je o news portalu s daleko najviše otvaranja stranica u Hrvatskoj prema DotMetrics podacima iz 2017. godine, dok je prema Amazonovom web servisu Alexa, Index.hr peta najčešće posjećena web stranica u RH, a prednjače joj samo Google s dvjema domenama (.com i .hr), YouTube i Facebook. ClickAttack kao prva regionalna mobilna oglašivačka mreža tako sada broji još jedan veliki mediji više u svojoj mreži te tako postaje sve snažnija i kompletnija oglašivačka platforma na području naše regije.

Ako svoje slobodno vrijeme provodimo ispod kamena daleko od civilizacije,  tada nećemo znati da je Index.hr najutjecajniji neovisni medij u Hrvatskoj koji prenosi novosti i aktualnosti iz zemlje te svijeta na autentičan, ponekad provokativan način u potrazi za istinom. Više od 200 vijesti dnevno podijeljene su na tri glavne rubrike: rubriku „Vijesti“ koja pokriva novosti iz Hrvatske i svijeta, „Sport“ te magazinsku rubriku pod nazivom „Black“. Uz glavne rubrike, putem specijaliziranih plus rubrika, Index.hr pokriva i teme specijalizirane za žene, teme majčinstva, autoindustrije, zdravog življenja i kućnih ljubimaca. Index.hr tako je postao dio našeg svakodnevnog života dok scrollamo po Facebooku ili pak kao pokretač zanimljivih razgovora, ali i društvenih promjena. Osim vijesti, Index.hr nudi niz atraktivnih i interaktivnih servisa kao što su forumi, blogovi te od 2015. godine nudi i Index Oglase – najbrže rastući oglasnik na tržištu gdje su oglasi „potpuno besplatni – sada i zauvijek“.

index.hr i clickattack

Ako niste znali, Index.hr je izmislio termin „prijelomna vijest“, 80% vlasništva Index.hr portala drže njegovi urednici i djelatnici, na skoro svim vodećim pozicijama u Index.hr-u su žene, a na ključnim pozicijama nalazi se šest osoba koje su na portalu od samog početka, odnosno od 2002. godine.

S prosječno 150 milijuna otvaranja stranica prema Google Analytics istraživanju te s više od milijun ljudi koji prate Indexove stranice na Facebooku, jako smo ponosi da je Index.hr postao dio ClickAttack svijeta oglašavanja koji ne poznaje granice. Zahvalni smo na povjerenju koje znamo da možemo opravdati vlastitom kreativom, tehnološkim inovacijama, brzinom usvajanja globalnih trendova i cjelokupnom izvrsnošću – dobrodošao Index.hr!

Pridružite se i vi brzorastućoj ClickAttack mreži!

Iskoristite mogućnosti koje nudi ovaj veliki online medij, kao i ostali mediji u ClickAttack oglašivačkoj mreži kako bi javnosti na najučinkovitiji način predstavili svoj proizvod ili uslugu. Želite li i vi monetizirati svoj portal, uključite se u ClickAttack mrežu. Kontaktirajte nas!

Prijavi se na Newsletter

Budi u toku sa najnovijim trendovima svijeta oglašavanja

Možda vas zanimaju i ovi članci

200+ Media Partnera

Kontakt

ClickAttack
Petrovaradinska 7
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon:+385 1 54 96 009
Fax:+385 1 54 96 049
Email: info.hr@clickattack.com

Saznaj više