Glasajte chatbotom – birajte kanal

Dosad je za glasanje najčešće korišten SMS. No sad za to postoji bolja opcija – chatbot.

Znatno manji trošak nego SMS

Glasanje SMS-om je jednostavno i brzo, no činjenica da se svaki SMS kojeg krajnji korisnik šalje naplaćuje utječe na to da dio korisnika može odustati od sudjelovanja. Istovremeno i klijent ima trošak slanja povratnih SMS poruka.

Chatbot, za razliku od SMS-a, ima samo jednokratan trošak postavljanja. Poruke koje se izmjenjuju između brenda i krajnjeg korisnika se ne naplaćuju, a jedan te isti chatbot može biti aktivan mjesecima.

Glasanje na brojnim kanalima

Chatbot omogućuje kombinirano, istovremeno glasanje na različitim kanalima: na Viberu, Facebook Messengeru i web stranici. Kombiniranjem višestrukih kanala u jedan glasački servis, klijentima na raspolaganje dajemo jedinstveno end-to-end rješenje kojim se odabiru pobjednici. Broj glasača je neograničen koristeći chatbot rješenje, a klijent ima detaljan uvid u rezultate i uspješnost servisa.

cesarica Viber chatbot

 

 

Chatbotom do najbolje hrvatske pjesme

Upravo ovakav interaktivan glasački servis koristi Cesarica, nagrada za hrvatsku pjesmu godine koju organizira Unison, hrvatski glazbeni savez, organizatori glazbene nagrade Porin. Koristeći naš chatbot servis za glasanje na tri različita kanala, Viberu, Messengeru i web stranici, svaki mjesec publika odabire najbolju pjesmu. Mjesečni pobjednici ulaze u glavni odabir za hit godine, a sve se automatski odvija preko chatbota.

Uspjeh glasačkog servisa prenose i lokalni mediji.

Cesarica Facebook Messenger Chatbot

 

Svestrano rješenje za instant komunikaciju

Uz glasanje, chatbot se može koristiti za naručivanje i kupovinu, rezervaciju termina, sudjelovanje u nagradnim igrama, korisničku podršku i bilo koju vrstu 24/7 komunikacije s krajnjim korisnicima. Ovakva raznolikost sigurno vam potiče pregršt ideja kako možete iskoristiti chatbot za svoj brand, pa nas možete kontaktirati za više informacija.

 

Prijavi se na Newsletter

Budi u toku sa najnovijim trendovima svijeta oglašavanja

Možda vas zanimaju i ovi članci

200+ Media Partnera

Kontakt

ClickAttack
Petrovaradinska 7
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon:+385 1 54 96 009
Fax:+385 1 54 96 049
Email: info.hr@clickattack.com

Saznaj više